Чемпионат Украины по баскетболу 3х3

Чемпионат Украины по баскетболу 3х3
баскетбол
Чемпионат Украины по баскетболу 3х3
349
Написать отзыв!
0
Год:2016

Сообщить об ошибке

БК «Запоріжжя»-ZOG STREETBALL CUP

Всеукраїнські відкриті змагання з вуличного баскетболу - чемпіонат України з баскетболу 3х3, в яких може взяти участь кожен: як професіонал, так і аматор, як мешканець Запоріжжя, так і гість нашого міста. Програма турніру передбачає змагання серед чоловічих (більше 18 років), юніорських (до 18 років) та жіночих команд. Турнір проходитиме за правилами і форматом FIBA 3х3. Кращі гравці отримають нагороди та рейтингові бали у залік сезону. Загальний призовой фонд турніру складає 14000 гривень, який забезпечив спонсор змагань – ТК «ЗапоріжОілГруп».

Окрім основної програми, на учасників чекають традиційний конкурс слем-данків, переможець якого також отримає грошову винагороду. Тож глядачів цього видовищного дійства будуть переповнювати емоції від запальної гри учасників, конкурсної програми та музичного шоу.

Зареєструватися на турнір можна як безпосередньо перед початком змагань у організаторів (починаючи з 8.30), так і онлайн на сайті ФІБА: http://3x3planet.com. Участь в турнірі – безкоштовна! Вхід на захід – вільний!

Вам нужно войти на сайт, чтобы написать отзыв.
Еще не регистрировались? Это быстро!

 
Добавить событие

Форма зворотнього св'язку

Зауваження, побажання, критика...

Якщо питання по білетах, обов'язково вкажіть номер заказу якщо він є!

E-mail:
відправити