БК «Запоріжжя» - СК «Хорта» Cup

Чемпіонат України з баскетболу 3х3
баскетбол
БК «Запоріжжя» -  СК «Хорта» Cup
360
Написать отзыв!
0
Страна:Украина
Год:2016

Сообщить об ошибке

На розташованому на «Славутич-арені» баскетбольному майданчику відбудеться Sreetball Cup – стрітбольний турнір, організований БК «Запоріжжя» та СК «Хорта».

Вуличний спорт – це не просто розвага, а молодіжна субкультура, свого роду філософія. Останніми роками у Запоріжжі почали активно розвивати стрітбол (баскетбол просто неба). В цьому році до розвитку баскетболу 3х3 активно долучилися федерація баскетболу України та федерація баскетболу Запорізької області, бо на наступній Олімпіаді цей вид баскетболу буде включений до програми Ігор.

Це всеукраїнські відкриті змагання з вуличного баскетболу - етап чемпіонату України з баскетболу 3х3, в яких може взяти участь кожен: як професіонал, так і аматор, як мешканець Запоріжжя, так і гість нашого міста. Програма турніру передбачає змагання серед чоловічих команд (більше 18 років). Турнір проходитиме за правилами і форматом FIBA 3х3. Кращі гравці отримають нагороди та рейтингові бали у залік сезону. Загальний призовий фонд турніру складає 5500 гривень, який забезпечив спонсор змагань – СК «Хорта».

Окрім основної програми, на учасників чекають традиційні конкурси: триочкові кидки та слем-данки. Переможці цих категорій також отримають грошові винагороди. Тож глядачів цього видовищного дійства будуть переповнювати емоції від запальної гри учасників, різноманітної конкурсної програми та музичного шоу від запрошених ді-джеїв.

Зареєструватися на турнір можна як безпосередньо перед початком змагань у організаторів (починаючи з 9.00), так і онлайн, надіславши листа на пошту БК «Запоріжжя» - bczp@i.ua (у заявці треба вказати назву команди, склад та вік гравців). Участь в турнірі – безкоштовна! Вхід на захід – вільний!

Старт турніру: 2 липня о10:00 (початок реєстрації: з 09:00).

Запрошуються всі, хто бажає відвідати свято спорту, командного духу та позитивного настрою!

Вам нужно войти на сайт, чтобы написать отзыв.
Еще не регистрировались? Это быстро!

 
Добавить событие

Форма зворотнього св'язку

Зауваження, побажання, критика...

Якщо питання по білетах, обов'язково вкажіть номер заказу якщо він є!

E-mail:
відправити