Юрій Іздрик та Ірина Цілик

Всеукраїнський тур Юрія Іздрика та Ірини Цілик в Запоріжжі!
презентація-дискусія
Юрій Іздрик та Ірина Цілик
441
Написать отзыв!
0

Сообщить об ошибке

В рамках всеукраїнського туру - один із творців станіславського феномену Юрій Іздрик! На підтримку нових книжок: «Summa» Іздрика (у співавторстві з Євгенією Нестерович) і поетичної збірки Ірини Цілик «Глибина різкості».
Відбудеться презентація-дискусія за участю Юрія Іздрика.

Заходи відбуваються у рамках проекту «Мережа» (Міжнародна літературна корпорація MERIDIAN CZERNOWITZ). Проект реалізується за підтримки Міжнародного фонду «Відродження».

Вхід - 30 грн / Для студентів - 20 грн

Супроводжуватиме авторів президент Міжнародної літературної корпорації MERIDIAN CZERNOWITZ Святослав Померанцев.

«Упродовж туру ділитимусь, як завше, найсокровеннішим, – розповідає Юрій Іздрик, – проте не очікую якихось надзвичайних ефектів. Пересічно в аудиторії, що налічує сотню людей, від сили 10-15 насправді розуміють, про що йдеться. Тож, якщо дуже пощастить, лише для 2-3 слухачів мої «одкровення» можуть виявитися важливими й потрібними – так каже досвід і статистика. Проте іноді саме заради цих двох-трьох варто пертися на край світу. Тому єдине, на що реально сподіваюся, – відбути тур без втрат і якомога швидше повернутися додому».

Поетка Ірина Цілик додає: «Глибина різкості» – збірка віршів, написаних після довгого неписання. Продихнула – тепер готова читати, бачити, говорити, чути. Відчуваю, що потребую наведення фокусу на різні місця, людей, незаплановані слова та емоції. Тому попереду тур. Схід, захід і все, що посередині. Думка про дорогу і запах нової книжки бентежить, змушує почуватися живою і хоч трохи щасливою...»

Вам нужно войти на сайт, чтобы написать отзыв.
Еще не регистрировались? Это быстро!

 
Добавить событие

Форма зворотнього св'язку

Зауваження, побажання, критика...

Якщо питання по білетах, обов'язково вкажіть номер заказу якщо він є!

E-mail:
відправити