Твори добро!

Социальная акция «Твори добро!»
акция
Твори добро!
997
Написать отзыв!
0

Сообщить об ошибке

21 вересня 2012 року з 18.00 до 20.00 години в рамках Міжнародної інформаційної компанії «Я – проти насилля!» - наймасштабнішої соціальної програми «Права жінок та дітей в Україні», що реалізується Євросоюзом за підтримки Міністерства соціальної політики України, заплановане проведення соціального заходу «Твори добро» в межах соціальної акції «Залишайся людиною». Захід відбудеться за адресою м. Запоріжжя, вул. Запорізька 1-а у ТРЦ «City Mall».

Метою проведення акції є популяризація ненасильницької моделі поведінки, привернення уваги громадськості до соціального аспекту проблеми сімейного насилля; формування у свідомості громадян негативного ставлення до насилля, інформування населення про державні та недержавні організації, які надають послуги з цих питань.

Програма акції:
18:00-18:05 – танцювальний флешмоб (у приміщенні ТРЦ)
18:05-18:15 – привітання учасників (на вулиці)
18:15-20:00 – святкова концертна програма «Залишайся людиною» за участю творчих колективів та молоді міста (на вулиці)

Впродовж всієї акції буде розповсюджуватись акційна продукція, презентаційні матеріали та кожен відвідувач матиме змогу отримати безкоштовну консультацію спеціалістів центру соціально-психологічної допомоги та центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Вам нужно войти на сайт, чтобы написать отзыв.
Еще не регистрировались? Это быстро!

 
Добавить событие

Форма зворотнього св'язку

Зауваження, побажання, критика...

Якщо питання по білетах, обов'язково вкажіть номер заказу якщо він є!

E-mail:
відправити