Творческая встреча с Олегом Миколайчуком

Творча зустріч с драматургом Олегом Миколайчуком
120' • встреча
Творческая встреча с Олегом Миколайчуком
345
Написать отзыв!
0

Сообщить об ошибке

Приглашаем на встречу с драматургом Олегом Миколайчуком. Киянин. Драматург, кіносценарист, журналіст. Закінчив Київський державний університет імені Т. Шевченка (факультет журналістики).

Працював у відділі культури газети «Київська правда», редактором документальних фільмів Національної кінематики України, редактором мистецьких програм на каналі ICTV, у прес-службі КМДА, редактором УОЦР.

Друкувався у збірках: «У чеканні театру», «У пошуку театру», «Страйк ілюзій», «Потойбіч паузи», «Дикі попи», «З тисяча шістдесят забутого року…»; часописи – «Дніпро», «Вітчизна», «Сучасна українська драматургія».

Автор екранізованих кіносценаріїв: «Видряпатися на попа» та «Український Соломон». П’єса «Оноре, а де Бальзак?» була поставлена у Київській академічній театральній майстерні «Сузір’я» і одержала першу премію на фестивалі сучасної української драматургії (Київ, 1999). П’єса «Зніміть з небес офіціанта» стала лауреатом на Міжнародному фестивалі театрального мистецтва у Білорусі (Мінськ, 2004). П’єса «Дикий мед у рік Чорного півня» стала лауреатом на радіо-конкурсі «Відродимо забутий жанр» (Київ, 2008) та отримала приз журналістських симпатій на театральному фестивалі «Коломийські представлення» (Коломия, 2011).

Вистави за творами йдуть в Україні, Білорусі та Словаччині.

Вам нужно войти на сайт, чтобы написать отзыв.
Еще не регистрировались? Это быстро!

 
Добавить событие

Форма зворотнього св'язку

Зауваження, побажання, критика...

Якщо питання по білетах, обов'язково вкажіть номер заказу якщо він є!

E-mail:
відправити