Презентация збірки поезій «Життя Марії»

Презентация книжки віршів та перекладів Сергія Жадана «Життя Марії»
презентация
Презентация збірки поезій «Життя Марії»
356
Написать отзыв!
0

Сообщить об ошибке

«Життя Марії» – нова книжка віршів та перекладів Сергія Жадана. Вона містить 80 текстів: 60 віршів самого автора і 20 перекладів поезій Чеслава Мілоша. Вірші написані та перекладені переважно протягом останнього року.

За словами Сергія Жадана, ця книжка про любов і ненависть. «Вона особлива тим, що писалась як щоденник – за доволі короткий термін. Відрізняється особливо контрастним поєднанням внутрішнього та зовнішнього, світлого та темного».

Сергій Жадан, 40 років, письменник. Народився в місті Старобільськ на Луганщині. Закінчив Харківський педагогічний університет імені Сковороди, вивчав українську й німецьку філологію. Автор більш як 20 поетичних і прозових збірок. Тексти перекладено 16 мовами. Став письменником номер один в Україні за рейтингами журналів ”ШО” та ”Форбс” у 2013–2014 роках. Торік у грудні його роман ”Ворошиловград” назвала книгою десятиліття ”Книга року Бі-Бі-Сі”. Тоді ж отримав швейцарську премію Jan Michalski Prize за ”незвичайний епос пострадянської неприкаяності”. Винагорода утричі більше за Шевченківську премію. Багато подорожує. Тривалий час жив за кордоном – у Берліні, Відні, Варшаві. Перекладає з німецької, польської, білоруської. Живе в Харкові.

Вам нужно войти на сайт, чтобы написать отзыв.
Еще не регистрировались? Это быстро!

 
Добавить событие

Форма зворотнього св'язку

Зауваження, побажання, критика...

Якщо питання по білетах, обов'язково вкажіть номер заказу якщо він є!

E-mail:
відправити