Я люблю тебе, Мамо!

Святковий концерт «Я люблю тебе, Мамо!»
Я люблю тебе, Мамо!
Событие уже прошло
517
Написать отзыв!
0
З:Україна, Запоріжжя

Повідомити про помилку

Мама, мамочка, матуся... Скільки ніжності, тепла і любові до цієї людини, яка для всіх найближча, найдорожча, найрідніша.

У травні, коли прокидається від сну природа, коли дзвенить у блакиті пташиний спів подаруйте своїм ненькам незабутнє свято. У кожного з нас є унікальна можливість висловити свою любов і вдячність коханим мамам та бабусям прекрасним музичним подарунком. Концертна програма «Я люблю тебе, мамо» створена спеціально для найособливіших, найкращих матусь. Всі слова, всі квіти, щирі почуття, подарунки та мелодії – все буде звучати для милих жінок!

 Улюблені артисти Запорізької обласної філармонії виконають сучасні та класичні вокальні композиції,  створять для присутніх святкову атмосферу. На глядачів чекатимуть душевні інструментальні мелодії та трепетні привітання від наймолодших учасників концерту – діточок.

Немає любові сильнішої від материнської. Тож, давайте і ми всі разом зізнаємося у безмежному коханні до наших Матусь, а зробити це якомога краще допоможе колектив Запорізької обласної філармонії.

Шановні друзі! Завітайте всією родиною до концертного залу імені М.І.Глінки і зігрійте своїм теплом материнське серце, пориньте у чудову атмосферу сімейного свята!

Вам треба увійти на сайт, щоб написати відгук.
Ще не реєструвалися? Це швидко!

 

Афіша рекомендує

The best JAZZЯк потрапити до рекомендованих?

Сьогодні

Disney Music
Зорепадом летять роки

Скоро

Місця

Запорізька обласна філармонія
ПК Енергетиків
ПК ЗАлК
ПК Металургів
ПК «Дніпроспецсталь»
ПК «Орбіта»
ПК «Титан»
ПК «Хортицький»

Додати подію

Форма зворотнього св'язку

Зауваження, побажання, критика...

Якщо питання по білетах, обов'язково вкажіть номер заказу якщо він є!

E-mail:
відправити