Вечер Аргентинского Танго

Музично-танцювальне дійство «Вечір Аргентинського Танго»
Вечер Аргентинского Танго
Событие уже прошло
1564
Написать отзыв!
0
З:Украина

Повідомити про помилку

До святкування міжнародного дня Аргентинського танго запрошуємо вас пережити яскраве, емоційне, глибоке та пробуджуюче музично-танцювальне дійство. Цього вечора Аргентинське танго, що підкорило увесь світ, розкриється у всіх його іпостасях – особливому інструментальному звучанні, одним з секретів якого є неповторний тембр бандонеона, характерному драматичному вокалі та чуттєвому танці.

У програмі:
«Trinidad Arfó» (Київ, Україна): Музиканти «Trinidad Arfó» виконують популярні композиції танцювального репертуару «Золотої доби» Аргентинського танго. Колектив виступає на танцювальних танго-вечорах – мілонгах, міжнародних фестивалях Європи (зокрема Польщі, Латвії, Молдови, Естонії, Німеччини), а також в різноманітних концертах. В портфоліо Trinidad Arfó співпраця з багатьма відомими танцювальними парами з Аргентини та України. Бандонеоніст та піаністка із захопленням танцюють та втілюють всі тонкощі танцювання танго у виконання музики.

Carlos Roulet (Буенос-Айрес, Аргентина) - Вокаліст аргентинського танго. Брав участь у найрізноманітніших концертах та шоу, здійснив постановку двох власних спектаклів. Багатий діапазон голосу, своєрідні тембр та стиль фразування, а також артистичний досвід дозволяють співакові виконувати музику танго в автентичній  манері «Золотої доби», глибоко і проникливо розповідати чуттєві історії, а неповторний шарм та яскрава харизма закохують в себе всіх, хто почує цей спів.

Guillermo “El peque” Barrionuevo & Mariela Sametband (Буенос-Айрес, Аргентина) - Гіжермо є визнаним танцівником молодого покоління, в ньому відмічають харизму та особливий стиль, з такими характерними рисами як пристрасть, елегантність, креативність, винахідливість та веселість. Найголовнішими вчителями Гіжермо вважає всесвітньо відому Грасіелу Гонзалес, а також Ніто та Ельбу, Едуардо Пореха. З ними він продовжує розвиватися та вдосконалювати свою майстерність, постійно асистуючи на семінарах та уроках. Серед багатьох інших, Гіжермо мав честь танцювати з такими знаменитостями як Грасіела Гонсалес, Мілена Плебс та Вероніка Сальмерон. Танго кар`єра Маріели представляє собою особливу подорож через класичний танець, джаз, контемп та музичну комедію. Критики відзначають особливу унікальну манеру та власний стиль танцівниці, її творчість та інтуітивність. Довгий список вчителів танцівниці постійно поповнюється, його прикрашають видатні імена Оливера Колкера, Лаури Мело, Густаво Навейри, Фернандо Галери та Вільми Вега.

Маріела мала честь розділяти танець з такими видатними танцівниками як Гастон Тореллі, Федеріко Навейра, Пабло Інца, Альберто Коломбо, Аріадна Навейра. В її портфоліо участь у великих міжнародних фестивалях в Європі та Азії, а також в кампанії  "Tanguera" Мори Годой, “No Bailarás" Сільвани Грилль, створення шедевру "Living” з Пабло Інца та "El sueño de la piba" з Маріанжелес Кааманьо.

Маріела та Гіжермо танцюють разом вже десять років. Пару поєднує свобода гри та пристрасті, та, в то й же час, відданість танго та повага до його традицій.

Денис Шевченко та Вікторія Рибальченко - Денис познайомився з танго в 2008 році та з головою занурився в його культуру. Бажання заразити інших пристрастю до танго відкрило в ньому талант викладача: Денис став тренером школи «Milagro del Tango» в Харкові, а кілька років тому відкрив школу «Milagro del Tango» в Полтаві.

Вікторія є професійним хореографом та викладачем, до 2004 року виступала та навчала різноманітним видам танцювального мистецтва в Україні та США. З аргентинським танго познайомилася 2004 року в Бостоні, навчалась в аргентинських маестрос. Пізніше Вікторія вивчала танго  в Буенос-Айресі. В 2007 році, після повернення на батьківщину, Вікторія організувала першу в Харкові школу танго «Milagro del Tango», яка на сьогодні є найкрупнішою в цьому місті.

Вам треба увійти на сайт, щоб написати відгук.
Ще не реєструвалися? Це швидко!

 

Афіша рекомендує

The best JAZZЯк потрапити до рекомендованих?

Сьогодні

Disney Music

Скоро

Місця

Запорізька обласна філармонія
ПК Енергетиків
ПК ЗАлК
ПК Металургів
ПК «Дніпроспецсталь»
ПК «Орбіта»
ПК «Титан»
ПК «Хортицький»

Додати подію

Форма зворотнього св'язку

Зауваження, побажання, критика...

Якщо питання по білетах, обов'язково вкажіть номер заказу якщо він є!

E-mail:
відправити