Іво Бобул

Концерт Народного артиста України Іво Бобула «Про любов»
естрада
Іво Бобул
Событие уже прошло
1055
Написать отзыв!
0
З:Україна, Київ

Повідомити про помилку

Іво Бобул – народний артист не лише за званням, а й за визнанням народу. Багато пісень із його репертуару по праву визнані золотими хітами естради, адже важко знайти в Україні людину, яка б не чула "Душі криницю", "Місячне колесо", "Берег любові", "Якщо любиш - кохай", "На Україну повернусь", "Осінній сад", "Скрипалю",  "Мадонно Україно!", "Одна-єдина"…

Записувати пісні співак не втомлюється – кожного року презентує програми, де завжди по-різному, проте гармонійно поєднуються Ваші улюблені шлягери та абсолютно нова пісенна лірика, вражаючі дуети, несподівані кавер-версії світових хітів, пристрасні рок-балади та романси, яких так проникливо, як Іво Бобул, не виконає ніхто.

Своє життя артист присвятив популяризації української пісні і на теренах нашої країни, і за її межами. Йому аплодували глядачі понад 20 країн світу: Польщі, Румунії, Італії, Франції, США, Канади…

Досвідчений музикант, вокаліст найвищого рівня, композитор, який не просто створює музику, а й живе нею, і просто чесна, відверта людина, яка усвідомлює всю відповідальність перед публікою, – таким Іво Бобула знають тисячі прихильників.

На Вас чекають: неповторна атмосфера щирого спілкування, живий звук, чоловічий голос номер один, якому підвладні всі музичні стилі, та енергетика, яка нікого не залишить байдужим.

Спеціальний гість концертної програми – співачка Анастасія Лавриненко.

Вам треба увійти на сайт, щоб написати відгук.
Ще не реєструвалися? Це швидко!

 
Додати подію

Форма зворотнього св'язку

Зауваження, побажання, критика...

Якщо питання по білетах, обов'язково вкажіть номер заказу якщо він є!

E-mail:
відправити