Кохання крізь віки

Театралізований концерт «Кохання крізь віки»
70' •
Кохання крізь віки
Премьера в Украине 6 березня 2018
2006
Написать отзыв!
0
З:Україна, Запоріжжя

Повідомити про помилку

У всі часи музика народжувалась у серці людини, коли виникало найромантичніше з почуттів – Кохання... Його вогонь надихав творця до написання шедеврів, які крізь віки продовжують вражати мелодійністю, емоційністю, музичною красою.

Лейтмотивом концерту є історії кохання – від романтичного Венеціанського балу та дуелей за даму серця до історії, в якій кров вирує під палким сонцем Іспанії, де під ритми фламенко закохані кружляють у вирі пристрастей, а величний тореадор в оточені магічних красунь сяє в променях слави…

Кохання крізь віки через найвеличнішу музику кохання, яка не залишить байдужим жодного слухача: від чарівних пасажів Антоніо Вівальді до унікального виконавця ХХ століття Майкла Джексона, від пристрасної іспанської музики до магічного Френка Сінатри, від сумного саундтреку з кінофільму «Список Шиндлера» до творів сучасного українського гурту «The Hardkiss».

У театралізованому концерті «Кохання крізь віки» беруть участь артисти вокалу, драми, балету, оркестру театру. Феєричною окрасою виконання музичних творів оркестром театру  стануть його провідні виконавиці Ксенія Кізюн (скрипка), Інна Михайленко (віолончель).

Вам треба увійти на сайт, щоб написати відгук.
Ще не реєструвалися? Це швидко!

 

Афіша рекомендує

The best JAZZЯк потрапити до рекомендованих?

Сьогодні

Нема концертів

Скоро

Місця

Запорізька обласна філармонія
ПК Енергетиків
ПК ЗАлК
ПК Металургів
ПК «Дніпроспецсталь»
ПК «Орбіта»
ПК «Титан»
ПК «Хортицький»

Додати подію

Форма зворотнього св'язку

Зауваження, побажання, критика...

Якщо питання по білетах, обов'язково вкажіть номер заказу якщо він є!

E-mail:
відправити