Гармонія вічних шедеврів

Концерт «Гармонія вічних шедеврів»
Гармонія вічних шедеврів
Событие уже прошло
912
Написать отзыв!
0
З:Україна, Запоріжжя

Повідомити про помилку

Академічний симфонічний оркестр Запорізької обласної філармонії під керівництвом народного артиста України Вячеслава Реді запрошує, дивує та підкорює!

Перший концерт нового – 2017року – це поєднання трьох різних епох. Музична історія про кохання і порятунок світу. На глядачів чекають епохальні твори митців минулих століть Петра Чайковського, Леонарда Бернстайна та сучасника, запорізького композитора Дмитра Савенка.

Увертюра-фантазія «Ромео і Джульєтта», створена П. Чайковським під враженням від одноіменного твору Вільяма Шекспіра та передає власні душевні переживання генія.

Сюїта «Вестсайдська історія» Л. Бернстайна з культового мюзиклу, написаного теж за мотивами твору Шекспіра, тільки перенесена у Нью-Йорк ХХ століття.

Обробка сюїти «Великий квартет» Д. Савенка приурочена до проведення фестивалю «TheBeatles» у Запоріжжі. Популярні, всесвітньовідомі мотиви слухачі почують у новому, оригінальному оркестровому звучанні.

Завітайте до Запорізької обласної філармонії та отримайте насолоду від прекрасної музики у виконанні одного з кращих оркестрів України!

Вам треба увійти на сайт, щоб написати відгук.
Ще не реєструвалися? Це швидко!

 

Афіша рекомендує

The best JAZZЯк потрапити до рекомендованих?

Сьогодні

Disney Music
Зорепадом летять роки

Скоро

Місця

Запорізька обласна філармонія
ПК Енергетиків
ПК ЗАлК
ПК Металургів
ПК «Дніпроспецсталь»
ПК «Орбіта»
ПК «Титан»
ПК «Хортицький»

Додати подію

Форма зворотнього св'язку

Зауваження, побажання, критика...

Якщо питання по білетах, обов'язково вкажіть номер заказу якщо він є!

E-mail:
відправити