Дмитро Онищенко

Концерт Дмитро Онищенко «Шедеври з усього світу»
Дмитро Онищенко
Событие уже прошло
477
Написать отзыв!
0
З:Україна, Запоріжжя

Повідомити про помилку

Дмитро Онищенко випускник Львівської музичної академії ім. М. В. Лисенка (2000-06 клас доц Н. Грамотєєвої, аспірантура – клас проф М. Крих), і Московської консерваторії ім.П.І.Чайковського та аспірантури (2001-09 гг.). Його педагогами були професор Л. Наумов, доценти Ю. Лисиченко і А. Діев. В період 2003-2004 рр. музикант удосконалював майстерність в Королівському північному коледжі музики у м. Манчестер, Великобританія (клас проф. Норми Фішер.), А починаючи з 2006 року – у Вищій школі музики м. Ганновер у професора Володимира Крайнєва, і на даний час – у професора А. Варді.

Піаніст – лауреат понад 10-ти престижних міжнародних конкурсів. Музикант – переможець V Міжнародного конкурсу юних піаністів В. Крайнєва (2000), IV Міжнародного конкурсу ім. В. Горовиця в Києві (2001), лауреат XII Міжнародного конкурсу ім. П.І. Чайковського в Москві (2002, V премія), лауреат Міжнародної фортепіанної академії в м. Хамамацу (Японія, 2005, II премія), лауреат Міжнародного конкурсу «Vianna да Мотта» (Лісабон, Португалія, 2007, II премія), переможець Міжнародного конкурсу ім. М. Лисенка (Київ, 2007), лауреат III премії Міжнародного конкурсу піаністів (Сідней, Австралія, 2012). Лауреат української загальнонаціональної програми «Людина року – 2001».

Артист активно виступає з концертами в Латвії, Польщі, Німеччини, Франції, Великобританії, Нідерландах, Португалії, Італії, Швейцарії, Туреччини, Йорданії, США, Китаї, Японії та Австралії.

Для гастрольного туру в Україні,  який охопить міста від Сходу до Заходу України, талановитий музикант приготував вражаючу програму з творів відомих композиторів в історії музики від Бароко до Романтизму: Баха, Бетховена, Шуберта
Родзинкою концерту стане виконання 24 етюдів головного романтика ХХ ст. феєричного Фредеріка Шопена!

Дмитро випустив більше 20 компакт-дисків. Він поєднує виконавську діяльність з проведенням численних майстер-класів в Росії, Україні, Йорданії, Японії.

Програма концерту
1 відділення
1. Й. С. Бах  – А. Йохелес. Сюїта для лютні до мінор BWV 997
2. Л. ван Бетховен – Соната №27, мі-мінор Ор.90
3. Ф. Шуберт - Два Експромти
  - Соль-бемоль мажор,
  - Сі-бемоль мажор

2 відділення
Ф. Шопен - 24 Етюди, op.10 та op.25

Вам треба увійти на сайт, щоб написати відгук.
Ще не реєструвалися? Це швидко!

 

Афіша рекомендує

The best JAZZЯк потрапити до рекомендованих?

Сьогодні

Велич Моцарта

Скоро

Місця

Запорізька обласна філармонія
ПК Енергетиків
ПК ЗАлК
ПК Металургів
ПК «Дніпроспецсталь»
ПК «Орбіта»
ПК «Титан»
ПК «Хортицький»

Додати подію

Форма зворотнього св'язку

Зауваження, побажання, критика...

Якщо питання по білетах, обов'язково вкажіть номер заказу якщо він є!

E-mail:
відправити