Людвіг ван Бетховен

Музична програма «Людвіг ван Бетховен»
Людвіг ван Бетховен
Событие уже прошло
1340
Написать отзыв!
0
З:Україна, Запоріжжя

Повідомити про помилку

«Справжнє мистецтво нетлінне», - так колись сказав відомий віденський класик, геній музичного мистецтва, композитор Людвіг ван Бетховен. Його музика стала гімном Європейського Союзу, а його творчість - символом істини, краси та добра!

Бетховен був справжнім гуманістом, передовою людиною  для свого часу, музичним провидцем, чиї твори і по сьогодні вважаються одними з найбільш репертуарних серед виконавців.

В рамках мистецького проєкту "Мистецькі зустрічі у камерній залі" Запорізька обласна філармонія  запрошує шанувальників творчості великого митця на музичну програму «Людвіг ван Бетховен».

На вас чекає незабутня зустріч з неперевершеними шедеврами віденського класика. У концертній програмі ви почуєте класичні взірці інструментальної музики «До Елізи», «Місячну» сонати та багато інших. Для любителів вокального жанру прозвучать  відома арія Еліонора з опери «Фіделіо», пісня Клерхен із музики до драми Гете «Егмонд», номери з вокального циклу «До далекої коханої»,  одні з кращих пісень та дуетів композитора, які занурять вас у поетичний світ бетховенських героїчних образів та натхненної лірики. Мандруючи сторінками біографії музиканта, дізнаєтесь  багато цікавих відомостей про нелегкий шлях генія до світового визнання.

Вам треба увійти на сайт, щоб написати відгук.
Ще не реєструвалися? Це швидко!

 

Афіша рекомендує

The best JAZZЯк потрапити до рекомендованих?

Сьогодні

Disney Music
Зорепадом летять роки

Скоро

Місця

Запорізька обласна філармонія
ПК Енергетиків
ПК ЗАлК
ПК Металургів
ПК «Дніпроспецсталь»
ПК «Орбіта»
ПК «Титан»
ПК «Хортицький»

Додати подію

Форма зворотнього св'язку

Зауваження, побажання, критика...

Якщо питання по білетах, обов'язково вкажіть номер заказу якщо він є!

E-mail:
відправити