Відкриття міжнародного симпозіуму сучасного мистецтва «Бірючий»

10 травня 2016 • Арт-галерея • коментарів: 0

Відкриття міжнародного симпозіуму сучасного мистецтва «Бірючий»

15 травня відбудеться відкриття міжнародного симпозіуму сучасного мистецтва «Бірючий». Найбільший в Україні арт-пленер щороку збирає зірок українського і зарубіжного мистецтва, які створюють на його території нові арт-проекти. 2016 рік стане одинадцятим роком роботи Бірючого і обіцяє представити найяскравіші твори мистецтва в жанрах інсталяції, живопису, фотографії, відео-арту та еко-архітектури.

«Головна мета Симпозіуму – дати можливість художникам працювати та спілкуватись в обстановці, яка максимально сприяє чистій творчості», - говорить організатор Генадій Козуб. Саме тому художники збираються на острові Бірючий, місці, де поєднується краса природи і сила культурної традиції.

Учасники симпозіуму 2016 - група студентів, під кураторством Сергія Браткова, знаменитої Московської школи фотографії та мультимедіа ім. Родченко, Архітектурна майстерня Олега Дроздова (Харків) і міжнародний кураторський проект Сергія Канцедала "Something I want to tell you about this place", в якому беруть участь художники з Мілана, Києва, Турина, Харкова, Львова та Берліна.

Паралельно на острові буде працювати група резидентів пленеру, серед яких - Артем Волокітін і Тетяна Малиновська, Юрій Соломко, Володимир Гулич, Настя Лойко, Антон Логов, Максим Мамсиков та інші.

Весняний сезон симпозіуму триватиме з 15 по 31 травня і завершиться виставкою, яку можна побачити протягом літніх місяців роботи арт-резиденції. Бірючий знаходиться недалеко від популярної курортної зони Кирилівка в Запорізькій області, поряд із заповідною зоною Азово-Сиваського національного природного парку. Дістатися в арт-резиденцію можна громадським транспортом. І тим, хто планує влітку подорожувати мальовничими місцями України, обов'язково варто відвідати міжнародну виставку сучасного мистецтва на легендарному майданчику Симпозіума Бірючий.

 

 

Коментарі:

Вам подтрібно увійти на сайт, шоб написати відгук.
Ще не реєструвались? Це швидко!


Зараз на ТВ
18:00 Інформаційний марафон (1+1)
19:55 Х/ф Чужий 4. (2+2 )
21:45 сторія для дорослих. (5 канал)
18:00 Інформаційний марафон (ICTV)
18:00 Інформаційний марафон (UA: Перший)
18:00 Інформаційний марафон (Інтер)
20:55 Х/ф Солдат. (Новий канал)
21:20 Т/с NCIS: Полювання на вбивцю, 4 сезон, 17 і 18 с. (НТН)
21:00 Т/с Просто Надія, 24 с. (СТБ)
20:00 Х/ф Тихоокеанський рубіж: Повстання. (ТЕТ)
18:00 Інформаційний марафон (Україна)

Форма зворотнього св'язку

Зауваження, побажання, критика...

Якщо питання по білетах, обов'язково вкажіть номер заказу якщо він є!

E-mail:
відправити